δυάς αε - Υπηρεσίες Υποστήριξης Επιχ/σεων Τροφίμων

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Γεννήματα Φύσης

Τα προϊόντα με την επωνυμία "Γεννήματα Φύσης" λανσαρίστηκαν στην αγορά το 2009.

Η εταιρεία ‘’δυάς’’ ως μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο χονδρικό εμπόριο τροφίμων καθώς και στην προώθηση επιλεγμένων παραδοσιακών ειδών διατροφής, έχει δημιουργήσει και παρουσιάζει την σειρά Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων :

‘’γεννήματα φύσης’’

Όλα τα προϊόντα παράγονται σε οικοτεχνίες και μικρές βιοτεχνίες με τις οποίες η εταιρεία ‘δυάς’ έχει συνεταιρισθεί ώστε να αποκτήσει  έλεγχο της παραγωγικής διαδικασίας και κατ’ επέκταση της ποιότητας και της ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων.

 

herbs

Η σειρά βοτάνων  ''γεννήματα φύσης'' περιλαμβάνει  προϊόντα τα όποια καλλιεργούνται ή συλλέγονται από τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές βουνών της Κεντρικής Ελλάδος (Όθρυς, Πήλιο, Κίσσαβος κλπ) όπου το κατάλληλο κλίμα, τα εδάφη και ο καθαρός "βουνίσιος"' αέρας είναι η εγγύηση για την παραγωγή προϊόντων με ασύγκριτα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά.

Κάθε προϊόν συλλέγεται με τα χέρια, κατεργάζεται με απόλυτα φυσικές διαδικασίες και συσκευάζεται επίσης με τα χέρια σε αεροστεγείς συσκευασίες ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα τα πολύτιμα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά.

aromatic-plants

 Η σειρά αρωματικών φυτών  ''γεννήματα φύσης'' περιλαμβάνει  προϊόντα τα όποια καλλιεργούνται ή συλλέγονται από τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές βουνών της Κεντρικής Ελλάδος (Όθρυς, Πήλιο, Κίσσαβος κλπ) όπου το κατάλληλο κλίμα, τα εδάφη και ο καθαρός "βουνίσιος"' αέρας είναι η εγγύηση για την παραγωγή προϊόντων με ασύγκριτα γευστικά και αρωματικά χαρακτηριστικά.

Κάθε προϊόν συλλέγεται με τα χέρια, κατεργάζεται με απόλυτα φυσικές διαδικασίες και συσκευάζεται επίσης με τα χέρια σε αεροστεγείς συσκευασίες ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα τα πολύτιμα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά.

jams

 


Οι Μαρμελάδες φρούτων αποτελούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια την βάση  ενός καλού πρωινού σε όλη την Ελλάδα αλλά και βασικά συστατικά για την παρασκευή διάφορων παραδοσιακών γλυκισμάτων.

Η σειρά παραδοσιακών Μαρμελάδων ‘’Γεννήματα Φύσης’’ έχουν περιεκτικότητα 75% κατ’  ελάχιστο σε φρέσκα φρούτα και …

Επιπλέον …

          τα φρούτα που χρησιμοποιούνται,  προέρχονται μόνο  από εκείνες τις περιοχές της Ελλάδας  όπου παράγονται τα καλύτερα και τα    νοστιμότερα. Έτσι,  σε συνδυασμό και με τις παραδοσιακές τεχνικές παρασκευής τους δημιουργήσαμε προϊόντα με μοναδική γεύση και ασύγκριτη ποιότητα.

Τα  ‘’Γεννήματα Φύσης’’ σας προσφέρουν παραδοσιακές μαρμελάδες:

Χωρίς συντηρητικά, Χωρίς τεχνητά αρώματα, Χωρίς Χρωστικές, Χωρίς Πηκτίνη.

Αποτελούν την ιδανική διατροφική επιλογή για ένα υγιεινό Ελληνικού..τύπου πρωινό και όχι μόνο !!

marmelades-xoris-zaxari-me-xymo

H νέα σειρά μαρμελάδων χωρίς προσθήκη ζάχαρης, παρασκευάζονται με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο, με την μόνη διαφορά, ότι δεν χρησιμοποιείται καθόλου κρυσταλλική ζάχαρη ή γλυκόζη.

Το ''δέσιμό'' τους  επιτυγχάνεται μόνο με την προσθήκη χυμού διαφόρων φρούτων κι έτσι οι μαρμελάδες περιέχουν μόνο τα φυσικά σάκχαρα του φρούτου & των χυμών.

Είναι 100% φυσικά προϊόντα διότι δεν περιέχουν κανενός είδους πρόσθετα (συντηρητικά, χρωστικές , αρώματα, πηκτίνη) και η γλυκύτητά τους  είναι ελαφρώς μικρότερη σε σύγκριση με τις συμβατικές μαρμελάδες (με ζάχαρη) .

Η γεύση τους δε, ανεπανάληπτη, καθώς όλα τα φρούτα είναι φρέσκα, α' διαλογής και συγκαταλλέγονται στα επονομαζόμενα '' σούπερ φρούτα''  γνωστά για την υψηλή τους  διατροφική αξία. 

Διατίθενται σε 5 συναρπαστικές γεύσεις :

 • Αρώνια
 • Μύρτιλλο
 • Σμέουρο
 • Γκότζι μπέρι
 • Φράουλα 

 Συσκευασία: Γυάλινο βάζο 250g net

traditional-sweets

100% Χειροποίητα, χωρίς γλυκόζη, χωρίς συντηρητικά !!

Μυστικό της μοναδικής γευστικής εμπειρίας των γλυκών "γεννήματα φύσης" η φυσική διαδικασία παραγωγής τους...

 • επιλογή των φρούτων στην εποχή τους
 • καθάρισμα και τεμαχισμός με τα χέρια
 • παραγωγή σε μικρές σπιτικές ποσότητες αμέσως μετά την συλλογή
 • δέσιμο και παστερίωση με τον παραδοσιακό τρόπο

Έτσι αποκλείεται η μαζική παραγωγή αλλά το γλυκό διατηρείται χωρίς συντηρητικά.
Μυστικό της μοναδικής γευστικής εμπειρίας των γλυκών "γεννήματα φύσης" η φυσική διαδικασία παραγωγής τους...
Σε όλα τα στάδια της παραγωγής και συσκευασίας της τηρούνται οι διαδικασίες, σύμφωνα με το πρότυπο διαχείρισης της Ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000

traditional-sweets-no-sugar

100% Χειροποίητα γλυκά χωρίς προσθήκη ζάχαρης

pasta

Ταξιδέψτε στην αξέχαστη γεύση των ζυμαρικών "γεννήματα φύσης" που χάρη στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής τους τρώγονται ακόμη και... χωρίς σάλτσα ή τυρί!
Το μυστικό κρύβεται ...

 • στις παλιές χωριάτικες συνταγές μιας γιαγιάς... Βλάχας από το Βελεστίνο!

 • στα αγνά υλικά με βάση 100% αλεύρι σκληρού σίτου (σιμιγδάλι) χωρίς πρόσμιξη με λευκό αλεύρι για μείωση του κόστους!

 • στην 100% χειροποίητη παρασκευή τους!

 • στο μεράκι των ανθρώπων που τα παράγουν!

Μια εκλεκτική διατροφική επιλογή για εσάς που θέλετε να απολαύσετε γνήσιες γεύσεις ζυμαρικών !!

artopoihmata

Τα Αρτοποιήματα ''γεννήματα φύσης '' περιλαμβάνουν 100% χειροποίητα γλυκά και αλμυρά παξιμάδια , Κριτσίνια και βουτήματα τα οποία παρασκευάζονται από αγνά υλικά της Ελληνικής γης , βασίζονται σε Ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και ψήνονται όλα σε φούρνο με ξύλα.


Πεντανόστιμα, πάντα αφράτα και τραγανά τα Αρτοποιήματα ''γεννήματα φύσης '' αποτελούν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας διότι είναι πλούσια σε διατροφικές ίνες και είναι ιδανικά να συνοδεύσουν όλα τα γεύματα της ημέρας , αλλά και σκέτα αποτελούν ένα θρεπτικό απολαυστικό σνακ για το γραφείο , το σχολείο ή την εκδρομή .

pastelia


Τα μαλακά παστέλια ''Γεννήματα Φύσης'' παράγονται με βάση το σουσάμι και το 100% αγνό μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ενώ περιέχουν αμύγδαλα και κομμάτια φρούτων.

Έρχονται σε 5 συναρπαστικές γεύσεις:

 • με Cranberries ,
 • με σύκα, 
 • με πορτοκάλι,  
 • με μύρτιλλα,
 • με κολοκυθόσπορο

...μια υψηλής διατροφικής αξίας γλυκιά απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας!

Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές.

bares-dimitriakon-froyton

 

Μπάρες μελιού-βρώμης (flapjack) σε 4 γεύσεις: 

1. Πορτοκάλι-σοκολάτα 70g

2. Μπανάνα-σοκολάτα  70g

3. Cranberries 70g

4. Μήλο-Κανέλα

 • Χωρίς συντηρητικά & Χρωστικές 
 • Κατάλληλες για χορτοφάγους 
 • Πηγή φυτικών ινών
 • Χωρίς γενετικώς τροποποιημένα συστατικά 

 ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ DISPLAY 15 TMX